What a day.

Publicerat: augusti 14, 2011 i Dagar

Mitt hjärninnehåll känns som innehållet i ett paket Bregott, och det vet väl de flesta hur det känns. Vilken helg, vilken vecka. Det har varit fullt ös från tidiga morgnar till sena kvällar. Jag är övertygad om att jag är tröttast i världen idag. =))

Idag har jag tagit vovvarna och dottern med mig till morsan för ett träningspass (och lite barnvakt på köpet). Jag är supernöjd över Sonjas framsteg och hennes kontakt med mig! Faktiskt aningen förbluffad! Tänk vad små steg kan göra och tänk vad positiv inlärning kan resultera i. Jag tränade Affe i rutan, men gav upp rätt snabbt. Mitt tålamod var nog inte på topp helt enkelt för att tragga ruta, fart och mittcentrering. Suck. Förbannade jäkla rutfan! Fjärren går inte heller riktigt som jag tänkt. Lägger sig i raketfart, sätter sig i raketfart NÄR jag står två meter framför honom. Går jag fem, sex meter iväg låser han sig från läggande till sättande. Börjar bli riktigt trist att inte hitta nyckeln i det momentet. Det är bara träning och träning som gäller. Apa, jag vill ju helst starta innan snön faller. Det är mitt mål.

Känner att stubinen varit farligt nära en explosion innan idag oxå. Det är så töntigt att jag knappt törs berätta det, vilket ordförråd man har. Jag stod inne på ”stora” toan och upptäckte till min fasa att det satt en gräshoppa på den ena skåpluckan. Behöver jag berätta vad som hände? Det var rena kalabaliken, jag gallskrek samtidgt som jag försökte hitta ut. Trots att dörren var vidöppen och ljuset var tänt, sprang jag nästan rätt in i karmen i panik. Jag skrek som en tok på sambon som satt inlåst på ”lilla” toaletten. ”KOM UT FÖR HELVETE! DET SITTER EN GRÄSHOPPA PÅ ”STORA” TOAN! SNABBA DIG!” Men inget hände.  ”HALLÅ?! SNABBA DIG!” Svaret jag fick var  ett lugnt och sansat ”jag sitter faktiskt på toa”. I ren panikrädsla skrek jag ”KOM UT DIN JÄKLA TARMKRYSTARE!” Efter en stund sansade jag mig och kopplade vad jag sagt, ”tarmkrystare”? Vad är en tarmkrystare egentligen? Jag hoppas inte dottern är gammal nog att snappa upp ord och meningar här i huset. Det hade ju varit rena döden om dagisfröken påtalat för mig att dottern kallat henne för ”tarmkrystare”.

Idag åkte min käre kamrat Kim, upp till Uppsala igen. Jag saknar faktiskt henne litegrann. =( Där ska hon studera till seminör och ha framtiden räddad, i alla fall ett tag framöver. Lite avundsjuk är jag nog på att hon får jobba med djur – något jag velat göra sedan barnsben. =) Kanske inte att just köra armen i ”äggalådan” på en ko, men det finns ju mycket annat. =) Jag unnar henne all lycka och välgång de kommande månaderna vid skolbänken.

I morgon bär det av till Sabina för hundträning med Affe på morgonen, och har jag ork tänkte jag träffa Annette för lite socialträning med Sonja på kvällen. Kanske var jag lite dum när jag planerade in måndag kväll med Annette när jag visste att jag skulle iväg på morgonen. Äsch! Det ska nog gå bra!

För första gången i mitt liv har jag verkligen känt på hur det är att vara massmördare. Efter att ha ropat efter hjälp på facebook  mot de där satans bananflugorna fick jag napp! 2 delar vinäger, en del vatten och en droppe diskmedel (för ytspänningens skull). Det finns inte en fluga så långt ögat kan nå, för alla ligger i glaset! Men hur dum får en fluga vara egentligen?! Det är ju inte så att de av misstag flyger ner och inte kommer upp igen. Det ser ut som att de står från kanten och hoppar ner.

Nä, min själ! Nu är det slut för dagen!

Lite från träningen idag. Sonja snusar på apportbocken. :)

Kontaktövning. Hon är lyhörd och väldigt mån om att göra rätt. :)

Supernöjd med hennes position och hennes kontakt. Vi är fortfarande i ett "lekstadie" och mitt enda mål nu är att hon bibehåller rätt läge och att hon fortsätter arbeta så här fint med kommunikationen. :)

Affe i frittfölj och dottern i rutan! =))

Annonser
kommentarer
 1. Janet skriver:

  ha,ha det är ju tur att någon går in i mormors ruta …sötnosen!!

 2. Tessan & Phoebe skriver:

  Ojojoj, på kort o håll ser din lilla dam ut som min demon gjorde i den åldern. ;)

  Ha det toppen.

  kram

 3. Katti skriver:

  Men hAHAHAHAAAAAAAA….. å Muuu hahahahaaaa Vad jag garvar nuu !!!!
  Du e fenomenaaal på att skcribenta, Alex ! fasen helt förjäkla bra på det ! Du förgyller VERKLIGEN min dag !!!

  Puss

 4. Makayla Fane z skriver:

  Så min situation just nu r att jag sparar och hittills har jag sparat en del men det återstår fortfarande en viss summa tills jag når mitt mål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s